Nexum AQUA Micro Audio Versterker Lightning iOS Space Grey

Nexum AQUA Micro Audio Versterker Lightning iOS Space Grey

89,00

s Werelds kleinste en lichtste versterker voor Smartphones, batterijloos.

De Smartphone is de bottleneck voor het overbrengen van goede geluidskwaliteit naar een koptelefoon of earbuds.

AQUA biedt u meer dan CD kwaliteit (16-bit/44.1kHz.), dankzij de ingebouwde DAC (digital to analog converter) en HiFi geluidsprestatie. AQUA presenteert 24-bit / 192kHz kwaliteit geluiden. Hiermee ervaart u het beste luister genot zonder dat u het volume voluit hoeft te zetten. Kristal helder en vol geluid via hoofdtelefoons en oordopjes.

AQUA is 's werelds enige batterij-loze versterker, speciaal ontwikkeld voor hoofdtelefoons. AQUA wordt direct aangesloten via MicroUSB of iOS Lightning op mobiele apparaten als smartphones en tablets. Met zijn stijlvolle ontwerp, is het uw beste compagnon voor hoge kwaliteit muziek. Het biedt u een weergaloze luister ervaring altijd en overal.

Uw muziek komt tot leven. Dit kunt u voelen en horen, in elk facet!

Exclusief voor Hoofdtelefoons en Oordopjes: Wij hebben een exclusieve chip ontworpen die circumaurale hoofdtelefoons en oordopjes 60mW versterkt. Of u nu een hoofdtelefoon van €30 gebruikt of duurdere modellen, u ervaart de upgrade in luisterervaring met AQUA.

Fraai en Modieus ontwerp: Meer dan audio, willen we u visueel en sensationeel verrassen. Plastic hebben we aan de kant geschoven, AQUA is gemaakt van aluminium om AQUA een fraaie stijlvolle look te geven. Evenals Apple, gebruiken wij CMC machinale bewerking. Omdat wij AQUA niet alleen zien als een versterker maar ook als een modieuze accessoire.

Klik en bestel


Afbeeldingen

image image image image

Eigenschappen

KleurSpace Grey
Gewicht100 gram

Klik en bestel


Anderen bekeken ook

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen over de Nexum AQUA Micro Audio Versterker Lightning iOS Space Grey geplaatst.